Radio concepten

mobiele radiostudio en locatieset voor locatie-uitzendingen

EEN DAGJE RADIO MAKEN

Een dagje radiomaken? Dat is 1 van de leuke concepten -> In het kader van teambuilding zelf een radio-uitzending bedenken, uitwerken en presenteren? Onze radiostudio’s zijn geschikt voor teambuilding. Samen met onze regisseurs en producenten ga je aan de slag om een wervelende radioshow te maken. Samen met je collega’s werk je aan de inhoud van het radioprogramma: teksten, muziekkeuze en de boodschap. Hoe leuk is dat? Een dagje radiomaken met professionals.


BEDRIJFSRADIO – JULLIE EIGEN RADIOSTATION

Of een dagje radio maken voor jullie bedrijf? In de kantine komt een mobiele radiostudio te staan. Vooraf stellen we met de medewerkers een Top-100 samen. Op de bewuste dag zenden we deze Top-100 live uit. Te beluisteren via internet voor de thuiswerkers, maar natuurlijk ook in het bedrijf.. Uit te breiden met beeldfaciliteiten. Denk hierbij aan beeldschermen door het het bedrijf waarop men kan meekijken in de studio. Of online live-beelden uit de studio.

Heb je zelf een idee? Laat het ons weten.

concepten mobiele radiostudio voor bedrijven
Live radio vanuit de kantine of werkplaats

EEN EIGEN GLAZEN HUIS ACTIE

Een van de andere concepten is het Glazen Huis dat we kennen van 3FM – Serious Request. Tijdens het hoogtepunt werden er Miljoenen euro’s opgehaald voor het Rode Kruis. Tot op heden zien wij nog steeds afgeleiden van dit concept. Bijvoorbeeld bedrijven die in het pand een glazen studio plaatsen met enkele DJ’s.


LIVE TALKSHOW

Een live talkshow maken? Op zoek naar een unieke manier om een product te lanceren? Of uw medewerkers blij maken met een online optreden van een artiest? Wij zorgen ervoor dat de hele productie op rolletjes loopt. Wij hebben zelfs een eigen studio waarin we de productie kunnen draaien en uitzenden.


BRANDED RADIO

Branded Radio. Oftewel Radio op maat gemaakt voor jullie bedrijf of merk. Vanuit onze vaste radiostudio produceren we een volledig radioprogramma gericht op opdrachtgevers, thuiswerkers, medewerkers of leveranciers. In deze productie zoeken we de juiste feel-good muziek uit en maken een tailor-made format inclusief jingles. De gehele productie wordt gepresenteerd door Radio-DJ’s. Het is zelfs mogelijk om de radioproductie via beeld te bekijken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Randstad Radio, Philips Radio, Jumbo Radio of Eneco Radio.