Branded Radio

mobiele radiostudio en locatieset voor locatie-uitzendingen

Branded Radio betekend niets anders dan Merk-Radio. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Jumbo Radio, Eneco Radio, Bol.com Radio.
We creëren een tijdelijk online radiostation dat de naam draagt van het bedrijf of een merk.

Zoe ziet het eruit

RADIO BEREIKT VELEN – KOM IN DE LUCHT

Hoe leuk is het om een eigen radiostation in de lucht te brengen? Overal ter wereld kunnen mensen meeluisteren. Plak er je eigen bedrijfsnaam of merknaam op en je hebt een begin van uniek content. Via een eenvoudige luister-link kan iedereen die internet tot zijn beschikking heeft meeluisteren. Zet er een paar camera’s bij en een regisseur. Dan kan iedereen meekijken in de studio. Gebruik medewerkers als side-kick en als redacteur. Ze zullen het fantastisch vinden.

Radiostation UWV
Radio programma op locatie

OP LOCATIE OF VANUIT EEN VASTE STUDIO?

De mogelijkheden zijn enorm. We kunnen de uitzending vanuit uw bedrijfspand laten plaatsvinden via een mobiele radiostudio met camera’s, professioneel gestreamd. Het geheel customized met bedrijfslogo, instarts van filmpjes en koppeling met teams of zoom.
Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze moderne vaste studio. We kunnen zelfs de hele productie voor u verzorgen. Van een format, presentator / radio-dj tot een custom-made jingle-pakket. Compleet met nieuwsblokken op het hele uur. Met actuele verkeers- en flitsinformatie. Net als op een echte radiozender zoals 538, Q-Music, Radio 10 of Radio 2. Op deze manier creëren we een actieve beleving en hechte connectie met uw doelgroep. Of dit nu opdrachtgevers zijn of eigen (thuiswerkende) medewerkers. Het is zelfs mogelijk om luisteraars te laten bellen naar de studio. In de vaste studio hangen 4 professionele webcams. Er zijn 3 werkplekken voor gasten, side-kicks, een producer en/of nieuwslezers. De 4e werkplek is voor de Radio-DJ. De hele studio is in hoogte verstelbaar.BEDRIJFSRADIO

Permanente bedrijfsradio in uw pand? Een compleet eigen geluid, gepersonaliseerd en muziek volledig afgestemd op medewerkers of een doelgroep. Muziek verbindt en ontspant. De juiste muziek geeft sfeer. Wij ontwikkelen uw muziekstation en bewaken het. Zo is uw radiostation altijd online.. We ontwikkelen het muziek-format en de verdere invulling van de stream. De stream koppelt u aan het geluidssysteem in het bedrijf of winkel. Een mooi voorbeeld van bedrijfs-radio is Jumbo Radio.