Podcast apparatuur huren

mobiele radiostudio en locatieset voor locatie-uitzendingen

Niet alle apparatuur is geschikt om een podcast op te nemen.Wil je podcast apparatuur huren let dan goed op de kwaliteit van de apparatuur. Tegenwoordig zijn er zelfs apps waarmee je via Android of IOS een podcast kunt opnemen en deze razendsnel op platforms als soundcloud kunt delen. Let hierbij wel op de eindkwaliteit van de podcast. Je kunt nog zo’n dure microfoon aansluiten op je mobiele telefoon, maar wanneer de app hier niets mee doet is dit zonde.

Wij produceren professionele podcasts en verhuren podcast apparatuur. Onze podcast studio’s plaatsen wij bij u op locatie. Onze technici begeleiden de opname. Het doel is om een groot publiek te bereiken. Dit begint bij de bron: de stem, het volume. Kortom: hoe klinkt de podcast straks.

Het voordeel van professionele podcasts maken is dat de apparatuur echt geschikt is voor het opnemen van een verhaal of interview. Dit heeft ermee te maken dat er in onze podcast studio audioprocessing aanwezig is. Iedere stem is anders en heeft zijn eigen bewerking nodig. Dit inregelen en het bepalen van de stem is professioneel werk. De manier hoe uw stem in een podcast klinkt is veelbepalend voor het succes van de opname. Denk hierbij ook aan omgevingsgeluid of de ruimte waarin u de podcast gaat opnemen. Met onze techniek kunnen wij holle ruimtes waarin het galmt omzetten. Is er veel omgevingsgeluid van langslopende mensen? Weersinvloeden? Andere storende geluiden? Via onze professionele microfoonprocessing pakken we deze storende elementen aan zodat deze geluiden worden weggefilterd. Het is zelfs zo dat we werken met verschillende microfoons. Niet ieder type microfoon past bij de stem van degene die de podcast gaat inspreken.

De bron van een succesvolle podcast begint niet enkel bij de inhoud van de tekst maar bij de kwaliteit van de apparatuur en mensen die ermee werken. Wilt u dus podcast apparatuur gaan huren? Neem dit artikel dan mee. Wij leggen u graag uit hoe wij te werk gaan.