Extra’s

Zorg voor zichtbaarheid! Wij zorgen ervoor dat uw locatie-uitzending goed klinkt en dat het radiostation duidelijk zichtbaar is: De extra’s voor een geslaagde locatie-uitzending

Truss & Verlichting:
mobiele radiostudio met truss en verlichtingDe mobiele radiostudio is uit te breiden met allerlei faciliteiten. Wij kunnen om de studio een truss-constructie plaatsen met hierin (studio)verlichting en aanlichting.

 

 

 

 

Video:
plasma voor mobiele radio studio op locatieDe beelden van de locatie-uitzending of (reclame)boodschappen vertonen op beeld? Wij leveren grote Plasma schermen om uw boodschap visueel te maken. Plaats de Plasmaschermen links en rechts van de locatieset en laat hierop een logo draaien of een powerpoint-presentatie. Ook kunt u uw eigen videosystemen aansluiten op deze plasma schermen, neem hiervoor contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

Webcams & Videostreaming:
webcam locatie-uitzendingVisual Radio (beeld bij radio) is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken tijdens een radio uitzending. Laat zien dat je op locatie bent. Wij leveren webcams voor op de tijdelijke locatie.

 

 

 

 

LED-scherm:
LED scherm mobiele radiostudioNaast, achter of voor de studio communiceren? Wij leveren LED panelen waarop het logo van uw radiostation vertoond kan worden. Wilt u uzelf extra groot presenteren? Dan plaatsen we een MEGA-scherm.

 

 

 

 

 

 

Podia:
podium locatie-uitzendingGeef de radiostudio body! Wij leveren professionele podiumdelen. Wilt u de radiostudio liever in een mooie glazen trailer plaatsen? Informeer naar de diverse mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.